2023-24

Mo
Eine Illustration von Menschen, die um die Philharmonie Luxemburg herumgehen
©: Victoria Sanchez Ayuso

Was Sie sehen und hören werden

Die Musiker*innen

• Pitt Simon Erzielung, Schauspill (lui-même)
  • Maria Del Pilar Blanco Iglesias Schauspill (Mme Bettina)
  • United Instruments of Lucilin
  • Lionel Ménard Regie
  • Vanessa Vérillon Szenographie
  • Pascal Dusapin Musek
  • Leigh Sauerwein Text
  • Nico Helminger Text
  • Marievic Videoen
  • Pascal Laajili Luucht
  • Max Flierl Accessoiren
  • Mad Trix Technik
De Momo lieft am Zirkus, dëst zesumme mat sengem Grousspapp Huberto, ee ganz renomméierte Clown. A senger Fräizäit leeft hien am léifsten tëschent de Karawanne ronderëm a kuckt der Akrobatin Bettina no. Wann et no sengem Bopa geet, soll de Momo spéiderhin och emol Clown ginn, mee leider huet de Bouf d’Clowne guer net gären… Zum Gléck sinn d’Déieren aus dem Zirkus dem Momo seng Frënn. Si hëllefen him erauszefannen, wien hie wierklech ass a wou seng Plaz ënnert dem Zirkuszelt ass. Bei dësem Spektakel, an deem sech Theater, Musek an d’Welt vun de Märercher vermëschen, handelt et sech ëm eng lëtzebuergesch Adaptatioun vum Stéck Momo,Momo, kreéiert vum franséische Komponist PascalEM> kreéiert vum franséische Komponist Pascal Dusapin.

Produktioun United Instruments of Lucilin. Koproduktioun mat Centre des Arts Pluriels Ettelbrück, Kulturhaus Niederanven, Escher Theater

Tickets

6 € pro Schüler*in / gratis fir Begleetpersoun